Velkommen til Danmark, Libero!

Oliver er manden bag vinene fra Fuori Mondo – udelukkende rødvin syd for Toscana, produceret uden tilsætningsstoffer af nogen art. Smagningen med Renaissance des vins i Papirhallen gik over al forventning og de efterfølgende foredrag gjorde Olivier så begejstret for Danmark, at vi nu har fået muligheden for at importere Libero 2015.

- Altså dén vin, der er lavet 100 % på den lokale druesort Cillegiolo, afledt af Ciliegia (kirsebær), som vinen umiskendeligt dufter af – druer af italiensk egenart beskrives som ”autoctono” selvom denne drue muligvis har spanske aner – tilbage i 1800-tallet.

Sammenholdt med lave tanniner, frugtig, fyldig og blød, kan vinen bedst beskrives som ”saftig, saftig, saftig”

Libero, Fuori Mondo, Fejø Vin

Oliver laver omkring 650 flasker af denne vin – som lige runder store egefade i 6-8 måneder og sidste gang var alt købt på forhånd – det betyder, Fejø vin får 40 kasser hjem ultimo oktober – når de er væk, kan vi ikke få flere...

Prisen er 250 kr/fl inkl. moms ved køb hele kasser med 6 flasker.

E-mail mig her: lars@fejovin.com