Vitt Vin – hur fan :)

Denne gang handler det om vine, vi overvejer til sortimentet – vi har smagt dem, gensmagt dem og er stadig ikke blevet forskrækket.

Fejø VIn - hemmelig!

Hvorfor har vi så ikke lige taget dem hjem?

Især når de kun er en ”Oresundsbron”væk…

Hur fan går det til, at lige netop svensk vin finder vej til vore hjerter. Tak til Janus og til Marcus, men vi er nødt til at holde vinene hemmelige lige nu.

Er vi til fals for skånsk Solaris ?

Svaret er JA

Når det smager af sommer hinsidan med majstang, Emil i skuret og skærgård med sol, må vi overgive os – forlåt mig, so to speak.

Ikke nok med, I har haft Skåne, Halland og Blekinge siden 1660 , Bjørn Borg, Pippi, et brødrepar med gode hjerter, Ronnie Petterson (omkom 14 år før, Kevin Magnusson overhovedet blev født) , glæden over Staffan Olssons frisure længe før Mikkel Hansen kom til, ABBA , IKEA og Volvo – damn you, Alexis, men I svenskere formår altså at lave vin, der både passer til den nordiske køkkentrend og som absolut ganepleaser.

I HAR ligesom været der først – men på vinsiden får I kam til håret…

Vi har altså OGSÅ god vin i Danmark, ingen nævnt, ingen glemt (Dons, Møn, Kvistgård, Lilleø og baghaven på Fejø er blandt favoritterne foruden Frederiksdal, Cold Hand og en masse andre spændende ting) – men netop de her svenskere tror jeg, vi bliver nødt til at ”importere”.

Vinene er iklædt Niqab, så væbn jer med en smule tålmod og endnu mere imødekommenhed, så I er klar til at modtage vore naboer med glæde !

#fejovin #vinlars