Vitt Vin – hur fan :)

April 25, 2016

 

Denne gang handler det om vine, vi overvejer til sortimentet – vi har smagt dem, gensmagt dem og er stadig ikke blevet forskrækket.

 

Hvorfor har vi så ikke lige taget dem hjem?

Især når de kun er en ”Oresundsbron”væk…

Hur fan går det til, at lige netop svensk vin finder vej til vore hjerter. Tak til Janus og til Marcus, men vi er nødt til at holde vinene hemmelige lige nu.

Er vi til fals for skånsk Solaris ?

Svaret er JA 

 

Når det smager af sommer hinsidan med majstang, Emil i skuret og skærgård med sol, må vi overgive os – forlåt mig, so to speak.

Ikke nok med, I har haft Skåne, Halland og Blekinge siden 1660 ,  Bjørn Borg, Pippi, et brødrepar med gode hjerter, Ronnie Petterson (omkom 14 år før, Kevin Magnusson overhovedet blev født) , glæden over Staffan Olssons frisure længe før Mikkel Hansen kom til,  ABBA , IKEA og Volvo – damn you, Alexis, men I svenskere formår altså at lave vin, der både passer til den nordiske køkkentrend og som absolut ganepleaser.

 

I HAR ligesom været der først – men på vinsiden får I kam til håret…

 

Vi har altså OGSÅ god vin i Danmark,  ingen nævnt, ingen glemt (Dons, Møn, Kvistgård, Lilleø og baghaven på Fejø er blandt favoritterne foruden Frederiksdal, Cold Hand og en masse andre spændende ting) – men netop de her svenskere tror jeg, vi bliver nødt til at ”importere”.

 

Vinene er iklædt Niqab, så væbn jer med en smule tålmod og endnu mere imødekommenhed, så I er klar til at modtage vore naboer med glæde !

 

 

Please reload

Seneste blogindlæg

Wednesday, March 1, 2017

Monday, February 13, 2017

Tuesday, October 11, 2016

Thursday, April 28, 2016

Monday, April 25, 2016

Sunday, April 24, 2016

Please reload

Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
Tlf.: +45 2779 5412   
e-mail: lars@fejovin.com 
Smedeland 30, 2600 Glostrup

Følg Fejø Vin på Facebook

  • Facebook Clean

© 2016 by fejø vin