HVEM

Vininteressen startede i 1981 og Lars Møller  Jensen har arbejdet professionelt for forskellige vinfirmaer i Danmark siden 1996.

Samtidig bygger Fejø Vin på personlige kontakter stiftet gennem vinrejser til f.eks Australien, Chile, Sydafrika, Mexico, USA, Europa - både det traditionelle og længere østpå. Lars er endvidere kendt som fagdommer til mesterskaber som Young chef og DM for tjenerelever.

Om FEJØ VIN

HVORFOR

Det vigtigste er at vinen er pengene værd - uanset, hvad vinen koster. Vin er forbundet med etiketrytteri, snobberi og brandvalue - vi synes også, der er udfordring i at finde en upcoming mourvedre, køre carignan fra no name områder eller finde lige præcis dén cataretto, du ikke vidste, du manglede. Eller en obskur Bovaleddu (ikke at forveksle med en skurk fra en Bond film). Eller en svensk hvidvin, der har slået kendte Meursault'er! Foruden god Rhône, verdensklasse Australsk og top Sancerre blandt flere.

Med begrænsede mængder af vine, prøver Fejø Vin at finde præcis de leverandører, der passer til os og til vores kunder. Vine, der passer til vores netværk så vi ikke presses af leverandører med volumensyge.

Derfor er det oplagt at beskæftige sig med mindre producenter, have hands on og et personligt forhold i højsædet, så vi ikke importerer mere end dét, der er behov for - det hjælper også til at holde de rigtige priser.

HVORFOR NAVNET
FEJØ VIN

Hvorfor navnet. Det skyldes igen, at overraskelsen og indsigten lurer og rammer én, hvis man bevarer et åbent udsyn. Således blev vi ramt af ønskeøen Fejø, Danmarks Provence fyldt med gode kræfter og initiativrige mennesker - så meget så vi prøver at stable en pop-up vinbar på benene i 2016.

Hvorfor? Fordi det er svært, men umagen værd!

Vi er stolte over, at både en upcoming cafe i København NV, en vinbar i Herning, et anerkendt Madhus samt Geranium er blandt vore første kunder.

Og har vi så vin fra Fejø - ja, det har vi da - hele 24 flasker håndhøstet naturvin. Vi bestræber os på at være din personlige snedkermester indenfor vinøst møblement.

HVORDAN

Som oftest er der en bestemt stil over hver enkelt firma - en vinstil, som skyldes en egenrådig indehavers egen smag, en ensretning af paletten om du vil.

Til at sikre et bredt udvalg, undgå at holde kikkerten for det blinde øje og sige "det har vi prøvet/smagt", men sikre kvaliteten, har Fejø vin et internt,uvildigt udvalg som gennemgår vine og emner. Smagepanelet spænder vidt - det er meningen, men uden smagen og stilen bliver mainstream - vi skal hele tiden overraske og det kan du så kalde "vores vinstil"