Sagt om Lars

 

"Gennem min karriere har jeg altid handlet vin med Lars. Han er meget dygtig og har en stor indsigt i sit sortiment samt en god forståelse for de restauranter han arbejder med. Kender man Lars har man en super sparringspartner der altid tager udgangspunkt i de behov man har som kunde"

Jacob Kocemba - topsommelier, verdensmester for tjenere & grundlægger af Sparkling Tea.

 

 

"Lars er noget så sjældent, som en autentisk, begejstrende, entusiatisk vin-nørd, der kan sin metier fra bunden og formår at sprede sine tanker og refleksioner, så man som kunde storsmilende og beriget føler sig helt rigtigt klædt på i de sammenhænge, hvor vinen skal levere de forventninger, som kræves af et stadigt mere forvænt publikum idag"

Stig Andersen, CEO Klarlund A/S

 

 

"Lars has a knowledge and expertice that is very rarely found, and he is trusthworthy in all he says"

Kaare Korsbek, MICE Account manager Hilton Worldwide

 

 

"Jeg kan varmt anbefale Lars Møller, der altid har ydet en yderst professionel service og indsats, og altid har været engageret i vores opgaver og arrangementer, samt aktivt har deltaget som dommer i diverse gastronomiske og vinøse konkurrencer"

Mariann Præstegaard, udviklingskonsulent - Hotel & Restaurantskolen København

 

 

"Dedicated, result orientated with exceptional drive and has a deep understanding of the business environment he operates in"

Louise Perelman, Finance Manager, Accenture

 

 

"Lars er en stor inspirationskilde og har også ved flere lejligheder, med stor succes, undervist mine medarbejdere i vinforståelse og arrangeret vinsmagninger med både stor indsigt, dybde og humor"

Jan-Erik Storgaard, hotelvært, Løgstør Badehotel

 

"...Middage på Hafnia og på Koks var 2 andre gastronomiske højdepunkter, tilføjet den mest provokative og morsomste vinguidning nogensinde hørt i Nordeuropa ved Lars Møller Jensen. Sikke et billedsprog. Det nærmede sig salig Henrik Rosdahls, når han foldede sig ud på Penny Lane"

Bent Christensen, Den danske Spiseguide

Fejø Vin, model
FejøVin
Wildepaardejacht_Fejø_vin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejo vin
fejøvin
Biokalenderen siger OK kl 5 57
Hårdt arbejde
behandlet_som_Grand_Cru_materiale_–_i_15_kgs_kasser_edited
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin
fejøvin